Sposób przygotowania

Żeberka wieprzowe umyć, wysuszyć i pokroić na porcje. obsypać przyprawami i wstawić na 2 godz do lodówki. Następnie smażyć. W rondlu ugotować rosół dodać zarumienione żeberka i pokrojoną cebulę. Dusić pod przykryciem ok godzinę. Najlepiej smakują z gotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    lubie żeberka
  • 3
    original
    Opublikowano

    sara1

    również lubię a przepis interesujący
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczne żeberka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !