Sposób przygotowania

Płotki sprawiamy. Czosnek drobno siekamy i dodajemy do mieszanki oliwy i soku z limonki. Sprawioną rybę dokładnie nacieramy przyprawą Prymat. Następnie zalewamy mieszanką czosnku, oliwy i soku z limonki i odstawiamy na 2h w chłodne miejsce. Po tym czasie każdą rybę owijamy boczkiem (w razie potrzeby spinamy wykałaczką) i pieczemy po 25 min z każdej strony w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    barszo ciekawy przepis, z chęcią wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    zjadłoby się...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ryby z boczkiem jeszcze nie łączyłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !