Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roche z marsów wg Nigelli

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 50 g
płatki kukurydziane 2,5 szkl
baton 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roche z marsów wg Nigelli

W małym garnku rozpuszczamy masło, a następnie dodajemy pokrojone batony. Podgrzewamy mieszając do czasu, aż się wszystko rozpuści. Następnie ściągamy z ognia, wrzucamy płatki i dokładnie mieszamy. Do papierowych papilotek wkładamy po porcji wielkości 1 łyżeczki i wstawiamy do lodówki na 2 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 18.10.2012 14:37
bardzo fajne , pomysłowe
Magda60 14.08.2012 16:12
pomyslowe
Cukiereczek13 02.07.2012 11:20
super wygladaja :)
smakowita 14.06.2012 19:05
fajne
Goya 03.04.2012 21:18
ślinka leci
agnieszka189 21.03.2012 14:25
ale cudowne słodkości
mala2021 17.01.2012 10:32
pomysłowe
rjustysia 24.12.2011 10:07
ech, z pewnością pyszne :)
Goya 12.12.2011 09:30
super
magduś83 11.07.2011 23:08
fajne
Jolanta_P-S 25.04.2011 19:36
widziałam program w którym Nigelle je robiła
Mariola21 05.04.2011 09:21
Napewno wypróbuje ;)
eli82 13.03.2011 09:08
rewelacja !
Izabela/bella81 22.11.2010 22:20
fajnie wygląda:)
Iwona56 18.11.2010 20:55
to musi być piękne w smaku
pegaz 15.11.2010 16:44
super
Islanzadi 02.11.2010 00:58
Mmmm... to musi być naprawdę dobre :D
aranka 05.10.2010 08:54
Wow uwielbiam takie słodkosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak