Sposób przygotowania

Składniki:

•ziemniaki
•4-5 ząbków czosnku
•łodyżki rozmarynu
•olej
•sól
Przygotowanie:

Ziemniaki obieramy, kroimy w drobną kostkę, gotujemy 5 min. we wrzątku. Po tym czasie wykładamy na blaszkę lub naczynie żaroodporne, polewamy olejem. Pomiędzy ziemniaczki wkładamy ząbki czosnku i łodyżki rozmarynu. Pieczemy w temp. 180 st. z termoobiegiem ok. 45 min. Podajemy z solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z parówką reż dobre wyszły

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !