Sposób przygotowania

Śmietanę wlać do pojemnika i ubijać mikserem,aż do wytrącenia się masła.Odcedzić.Masło zostawić w durszlaku na parę min.
Czosnek zmiksować,np blenderem i wymieszać z powstałym masłem.
Uformować tzw.osełkę,zawinąć w folię i włożyć do lodówki do zastygnięcia.Wyjąć parę minut przed podaniem,aby trochę zmiękło.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    takie lubi mój mąż
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    bardzo lubię prawdziwe masełka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    swojskie najlepsze ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    prawdziwy smak masełka !!! pycha !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    oj,pyszne to masełko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Domowe jest najlepsze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne do bułeczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !