Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka otulona boczkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Majeranek suszony Prymat
boczek wędzony 15 plastry
kaszanka 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka otulona boczkiem

Kaszankę kroimy w plastry grubości 3 cm. Zdejmujemy flak. Boczek kroimy w paski. Pasek posypujemy majerankiem i okręcamy nim kawałek kaszanki (strona z majerankiem powinna dotykać do kaszanki). Całość pieczemy w temp. 180 st przez 30 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 28.06.2011 22:13
fajny przepis
ben-ka 28.11.2010 21:06
Szkoda,że nie masz fotki.....ale kaszanka pewnie smakowita:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak