Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, wrzucamy do woreczka do gotowania na parze, zalewamy bulionem (0,5 kostki wołowej rozpuszczonej w 0,5 szklanki wody), gotujemy w mikrofali ok 10 minut.
Cebulę kroimy w drobną kostkę. W rondelku rozpuszczamy masło wrzucamy cebulę, smażymy na złoty kolor, gotowe ziemniaczki mieszamy z cebulką i gotowe. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ciekawe.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    coś nowego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Fajny przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !