Przepis i sposób przygotowania na: Placki tymiankowe z cebulą i szynką
2. Dodać do ciasta szynkę pokrojoną w kostkę, cebulę w kostkę, ser żółty tarty, oraz 1 łyżeczkę świeżego tymianku.
3. Smażyć na gorącym oleju, nakładać łyżką.
mąka | 1,5 szklanki |
kefir | 2 szkl |
jaja | 2 szt |
sól | |
cebula biała | 1 szt |
szynka | 100 g |
tymianek | 1 (posiekany) |
Soda oczyszczona Prymat | 0,5 łyżeczki |
ser żółty | 50 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: