Sposób przygotowania

Mak sparzyć i przekręcić dwa razy przez maszynkę(można użyć gotowej masy makowej). Dodać miękkie masło, cukier puder, miód, 3 całe jaja, starte jabłka i zapach.
Wszystko dokładnie wymieszać i wyłożyć na blachę pokrytą papierem do pieczenia. Piec 40 min.
Zrobić biszkopt z 3 jaj, cukru, mąki i proszku do pieczenia. Wylać go na zapieczony mak i piec jeszcze ok. 20 minut. Po upieczeniu, jeszcze gorący placek, wyłożyć na deskę, tak, aby biszkopt był na dole ciasta. Zdjąć delikatnie papier, polać polewą i posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !