Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

marcepanowski puch

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 30 dag
migdały 30 dag
żółtko jajek 12 szt
białko 9 szt
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: marcepanowski puch

żółtka utrzeć z cukrem na krem migdały zmielić wymieszać z kremem z żółtek i sokiem z cytryny białka ubić na sztywna pianę i połączyć z masą migdałową przełożyć do formy i piec 45 minut w temp 180c

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

GGABI 21.09.2011 21:25
fajny deser
KasiaK90 16.07.2011 09:09
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak