Sposób przygotowania

Mąkę przesiać na stolnicę dodaćjajko 20 dag cukru pudru,śmietanę sodę,roztopiony przestudzony miód.Zagnieść ciasto tak gęste jak na pierogi,podzielić na dwie części,rozwalkować,upiec dwa placki.Po upieczeniu przełożyć marmoladą ewentualnie drzemem.Czekoladę ,mleko, margarynę resztę cukru pudru włożyć do naczynia,ogrzewać nie dopuszczajac do zagotowania,połączyć.Płynną polewą oblać ciasto,udekorować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !