Sposób przygotowania

Pieczarki płuczemy w wodzie, nastepnie ostroznie nadziewamy na patyczki szaszłykowe. Z obu stron smarujemy majonezem, oproszamy sola i pieprzem i pieczemy w piekarniku w temperaturze 185 stopni około 15-20 minut.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Bardzo fajne, bezmięsne szszłyki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    Ciekawa koncepcja ciekawe jak smakuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    Sezon na grilla ruszył jutro je zjem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Fajne dla miłośników grzybków :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    szybkie i bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pieczone peiczarki ana grillu sa dobre i jeszcze je przyprawic
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajny dodatek do mięsiwa z grilla np. karkówki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !