Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z szynki szwarcwaldzkiej – przystawka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka szwarcwaldzka 4 plastry
ogórek konserwowy Smak 1 szt/4
oliwki czarne
Szczypiorek cienki 2 wąsy
papryka żółta 4 paski

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z szynki szwarcwaldzkiej – przystawka

1. Na plastrach z szynki parmeńskiej rozkładamy:
- paprykę pokrojoną w pasek,
- oliwki czarne przepołowione oliwki czarne,
- ogórek konserwowy pokrojony w pasek.
2. Całość przewiązujemy szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 07.06.2012 13:07
apetyczne
Zofia12 29.09.2010 07:21
Dla mnie bomba!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak