Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz gryczany

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kasza gryczana 2 torebki
fasolka szparagow 30 dag
pieczarki 20 dag
cebula 1 sztuka
parówki 3 sztuki
kukurydza 1/2 puszka
fasolka czerwona 1 puszka
pieprz
sól
przyprawa uniwersalna Kucharek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz gryczany

Kaszę gotujemy, cebulę i pieczarki kroimy w kostkę i przysmażamy wszystko na oleju. Dodajemy pokrojone w półtalarki parówki i dusimy około 10 minut. Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa 08.07.2011 12:21
pycha
Grażyna13 01.02.2011 10:03
fajne !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak