Sposób przygotowania

Składniki zalewy mieszamy i zostawiamy na noc w niej kurczaka, pokrojonego w kawałki do szaszłyka.

Paprykę kroimy w kostkę odpowiadającą kawałkom kurczaka. Nabijamy na patyk kolejno kawałek kurczaka, dwie kolorowe papryki, kawałek kurczaka, papryki itd.

Smażymy na niewielkim ogniu (od czasu do czasu przykrywając pokrywką).

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    slicznie wyglada
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczny na pwno
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Apetycznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    cudo dla oczu i podniebienia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka140

    smakowicie wygląda... :)
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    Bardzo kolorowy i bardzo ładny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super wygląda:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    naprawde kolorowe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    jak będziesz znów robiła to mnie zaproś :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !