Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z ogurków szklarniowych i śmietany 18%

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek zielony 4-5 sztuk
śmietana 18-procentowa 1 sztuka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z ogurków szklarniowych i śmietany 18%

Ogórki myjemy , obieramy następnie płuczemy , kroimy do miseczki w talarki ..
Solimy i czekamy aż puszczą soki wtedy je odlewamy i dodajemy pieprz oraz śmietanę , dokładnie wszystko mieszamy i odstawiamy do przeżarcia się lecz można też ją spożywać od razu .
:)
Życzę Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mysiunia 29.11.2010 18:37
smaczna mizeeria
aranka 10.10.2010 10:51
ogÓrek ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak