Sposób przygotowania

Kawałek główki kapusty czerwonej, zwykle bardzo ściśle zwiniętej, zetrzeć na tarce z największymi otworami. Od razu kapustę skropić sokiem z cytryny. Na tej samej tarce zetrzeć jabłko, pokroić pory w drobne pierścienie. Wszystko osolić, posypać cukrem do smaku, oblać oliwą wymieszaną z musztardą.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię taką kapustkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super, uwielbiam czerwoną kapustkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Kapustka dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetna do obiadu;)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny dodatek do obiadu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !