Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i połączyć z drobno pokrojonym ogórkiem oraz jabłkiem startym na tarce i największymi otworami. Przyprawić do smaku solą, cukrem, octem winnym, oblać olejem wymieszanym z musztardą. Surówkę przykryć i wstawić do lodówki na kilka minut. Natychmiast podawać posypaną zieleniną.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię wszystkie surówki z kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pyszna taka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi być smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie podana

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !