Sposób przygotowania

3 szklanki wody zagotować, dodać umyty i drobno posiekany szczaw, gotować bez przykrycia. Mleko wymieszać z mąką, zalać nim zupę. Zagotować z kostką bulionową. Przyprawić solą do smaku. Ugotowane na twardo jajko pokroić w ćwiartki, rozłożyć na talerze, posypać zieleniną, zalać zupą.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię i nawet dawno nie jadłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pamiętam jak byłąm dzieckiem to zbieraliśmy szczaw na łąkach i jedliśmy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !