Sposób przygotowania

Oliwki kroimy w plasterki. Kapustę pekińską szatkujemy. Ser żółty trzemy na tarce o dużych oczkach. Pomidora kroimy w kostkę. Cebulę w piórka. Cebulę smażymy na złoty kolorek i przyprawiamy do smaku Kucharkiem. Gotowe łączymy z pozostałymi składnikami doprawiamy do smaku i polewamy sosem. Całość mieszamy i podajemy. Smacznego !!

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nigdy nie robiłam takiej sałatki, muszę wypróbować Twój przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    zapowiada się interesująco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !