Sposób przygotowania

Krewetki obrać z pancerzy, smażyć ok. 40 sekund na głębokim oleju. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Muszą pysznie smakowac !
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    nigdy nie jadłam i chyba bym nie spróbowała ;-)
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    zawsze bałam się spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    nie ma się czego bać- one nie gryzą!;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    zjadła bym jak by ktoś mi przygotował
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    jeszcze nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    oj nie lubi? krewetek :(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !