Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg bez głowy i wnętrzności
sól
Pieprz biały mielony Prymat
czosnek
cyntryna
frytki
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg

Pstrąga solimy i przyprawiamy. Dodajemy sok z cytryny i czosnek, wraz z pietruszką zielono. Wszystko ładnie zawijamy w folie i na 180 stopni do piekarnika na 30 minut.
Podajemy z frytkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 23.12.2011 08:58
polecam
agata1722
agata1722 23.12.2011 08:58
polecam
maryśka 25.08.2011 19:14
pycha
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
Justyna Jussstiii 21.08.2011 11:32
super
marcia71 15.01.2011 20:03
super, a da się go zrobić bez piekarnika? Jakoś na patelni?
Gonia555 03.11.2010 18:24
Uwielbiam rybki...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak