Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Forszmak

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 30 dag
boczek 40 dag
schab 30 dag
koncentrat pomidorowy 3 łyżka
śmietana 12% 3 łyżek
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
ziele angielskie 5 ziarenek
Pieprz cytrynowy mielony Prymat 1 łyżka
sól do smaku 1 łyżka
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
papryka czerwona 1 łyżka
Czosnek suszony Prymat 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Forszmak

Mięso usmażyc z cebulką. W garnku zagotować rosół. Podsmażone mięso wrzucić do rosołu. Przyprawić oddać koncentrat. Na końcu dodać zasmażkę, śmietanę i troche musztardy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 24.10.2012 21:04
dobre
Miki 20.05.2012 16:19
super
eli82 31.01.2012 18:57
pomys?owe
Justyna37 30.01.2012 21:22
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak