Sposób przygotowania

Twarożek podzielić na cztery porcje .
1) do pierwszej porcji dodać utartego na tarce ogórka, usiekany szczypiorek .Wymieszać .Doprawić solą i pieprzem .
2) do drugiej porcji dodać utartą rzodkiewkę . Doprawić solą .
3) do trzeciej porcji dodać pokrojoną szynkę . Doprawić mielonym pieprzem .
4) do czwartej porcji dodać wędzoną rybę i cebulę . Doprawić mielonym pieprzem .
Twarożek można podawać w wydrążonych pomidorkach , papryce, wydrążonych ogórkach .
Doskonały dodatek do ciemnego pieczywa .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Piękne,kolorowe zdjęcie,takie pasty na śniadanie mogłabym jeść bez końca,a gdyby jeszcze ktoś za mnie zrobił.......
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    mój synuś Mikołaj takie bardzo lubi ,nawet sam zabiera się za ich robienie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !