Sposób przygotowania

Jajko, wątróbkę i cebulę zmielić . Dodać olej . Utrzeć na gładką masę . Doprawić do smaku solą , pieprzem i gałką muszkatołową .Wstawić na 15 minut do lodówki .
Podawać z krakersami lub razowym pieczywem z masłem .Bardzo dobrze smakuje z dodatkiem korniszona .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie watróbke drobiowe wiec ta pasta jest jak najbardziej dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja też taką lubię :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !