Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajka i wątróbki drobiowej :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypta soli,szczypta pieprzu,szczypta mielonej gałki muszkatołowej
jajko 1 szt. ugotowane na twardo
wątróbka drobiowa 4 szt. usmażone
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajka i wątróbki drobiowej :

Jajko, wątróbkę i cebulę zmielić . Dodać olej . Utrzeć na gładką masę . Doprawić do smaku solą , pieprzem i gałką muszkatołową .Wstawić na 15 minut do lodówki .
Podawać z krakersami lub razowym pieczywem z masłem .Bardzo dobrze smakuje z dodatkiem korniszona .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 16.11.2011 21:52
ciekawe
SmacznaPyza 06.06.2011 12:19
ja też taką lubię :-)
Sarenka 17.04.2011 16:03
Lubie watróbke drobiowe wiec ta pasta jest jak najbardziej dla mnie :)
miki47 26.03.2011 19:19
pyszna
jolaxa1 29.12.2010 22:32
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak