Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z gotowanej wołowiny do chleba :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

25 dag chudej wołowiny gotowanej z zupy,2-3 łyżki majonezu ( gęsty ),2 łyżeczki musztardy
sól, pieprz mielony, gałka muszkatołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z gotowanej wołowiny do chleba :

Wołowinę oczyścić z wszelkich włókien i tłuszczyków i zmielić .Dodać majonez i musztardę .Doprawić solą , pieprzem i mieloną gałką muszkatołową .Dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak