Sposób przygotowania

Ziemniaki zmielić w maszynce, dać na stolnicę. Dodać mąkę i jajko. Wyrobić na gładkie ciasto, formować ruloniki i kroić na małe kawałeczki. Ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Boczek pokroić w kawałeczki i usmażyć na maśle. Polać nim ugotowane kopytka.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    dobre z tym boczkiem!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    najleprza okrasa
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne takie kopytka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny pomysł, musza byc pyszne takie kopytka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !