Sposób przygotowania

Schab pokroić na kotlety i rozbić. Przyprawić solą i pieprzem. Szpinak udusić na oleju, odparować. Przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Rozsmarować na kotletach, na to położyć po plastrze sera, zwinąc w roladki. Smażyć najpierw złączeniem do dołu, wtedy sie nie rozpadną. Obsmażyć po kilka minut z każdej strony. Podawać najlepiej z ziemniakami i surówka.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    ciekawa jestem ich smaku!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Zapewniam, ze pyszne !
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    dobra na zimno i na gorąco!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    na pewno są pyszne i jakie równiutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mala

    bardzo lubię szpinak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    mm wspaniale!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pięknie się prezentują te roladki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Na pewno są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    rewelacja! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    superowe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyglądają wspaniale :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !