Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze wg. przepisu mojej kumpeli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

przyprawa uniwersalna Kucharek
Sól, pieprz, majeranek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze wg. przepisu mojej kumpeli

Oczyszczone kapelusze sparzyć przez 5 minut w gorącej wodzie, osączyć. Grzyby przyprawić vegetą, sola, pieprzem i majerankiem a następnie opanierować w roztrzepanym jaju i tartej bułce. Kłaść na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anemon 11.07.2011 07:59
Muszą być smaczne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak