Sposób przygotowania

Dzwonka z miętusa posolić , skropić sokiem z cytryny i zostawić na 30 minut .Na patelni rozgrzać olej z masłem – wrzucić gałązki kopru i obsmażać je 2 minuty . Wyjąć – włożyć rybę i smażyć na rumiano obracając w trakcie smażenia . Wsypać pokrojony koper. Skropić sokiem z cytryny i posypać mielonym pieprzem .Przykryć i dusić rybę pod przykryciem ok. 5 minut .
Podawać ze ziemniakami z wody ( najlepiej młodymi ) – tłuszczyk od smażenia podawać osobno .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaaaaaam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !