Sposób przygotowania

Filety rozbić (najlepiej przez folię), posolić i posmarować z jednej strony pesto, zwinąć w rulonik (można spiąć wykałaczkami choć nie jest to konieczne). Roladki panierować w rozkłóconym jaju i tartej bułce i smażyć na oleju na złoty kolor ze wszystkich stron.

Komentarze

  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Wyglądają bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo dobre, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to by mi smakowało:}
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !