Sposób przygotowania

Grzyby ugotować, odcedzić i zmielić lub zmiksować. Dodać do nich mięso mielone i jaja, przyprawić do smaku solą, pieprzem, majerankiem i ziołami i wyrobić na gładką masę dodając tyle tartej bułki żeby masa miała podobną gęstość jak na zwykłe kotlety mielone. Formować okrągłe kotlety i smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Uwielbiam leśne grzyby.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być pyszne!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    super pomysł, uwielbiam grzyby
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jeszcze trochę i będziemy jeść takie kotleciki:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    robiłam wersje z pieczarkami...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !