Sposób przygotowania

Kanię oczyścić i pokroić na niezbyt drobne kawałki, oprószyć solą, pieprzem i odrobiną majeranku, usmażyć na oleju. Do gotowych grzybów dodać jaja i smażyć czesto mieszając póki się nie zetną. Podawać ciepłe z pieczywem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po prostu uwielbiam taką! i w tym sezonie najadłam się do oporu :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !