Sposób przygotowania

Do miski włożyć mięso, dodać jajo i mleko i wszystko dokładnie wymieszać. Całość przyprawić i dodać tyle mąki żeby powstało gęste ciasto (jak na racuchy). Na rozgrzany olej kłaść porcje ciasta i smażyć z obu stron na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł na placuszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Placuszki? Lubię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    mozna jeszcze warzywka dodać, np paprykę czasami dorzucam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i nic sie nie zmarnuje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !