Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy hamburger

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka do hamburgerów 2 sztuki
musztarda do smaku
baleron 2 plasterki
ogórek 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
ser żółty 2 plasterki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy hamburger

Bułki kroimy na pół. Każdą część smarujemy musztardą a następnie na spody kładziemy plasterek balerony, ogórka, pomidora, cebulę i ser żółty. Przykładamy górną część bułki i zapiekamy w piekarniku ok 10-15 min w temp. 200\'C. Podajemy ciepłe. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 08.02.2014 13:29
domowy zdecydowanie lepszy:)
IKrakowianka 14.01.2014 14:09
super jest takie jedzenie
olkaaa 05.01.2014 10:52
super pomysł
caralajna 29.03.2013 06:48
lepszy niż z restauracji :)
Kas2 16.02.2012 08:08
super i wiem, co jem!
Wojtek8 22.06.2011 19:52
super
Monika193
Monika193 11.11.2010 18:05
oczywiście że takie są najlepsze
banditka 30.09.2010 19:35
lepszy domowy fast food niz ten z budki!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak