Sposób przygotowania

Wiśnie myjemy i odsączamy na sicie, odrywamy ogonki. Wsypujemy do słoja zasypujemy cukrem i zalewamy rumem. Słoik zawiązujemy gazą tylko tak aby dochodziło powietrze . Na drugi dzień można dać jeszcze rumu , wiśnie muszą być zakryte.Zakręcamy zakrętką i odstawiamy w ciemne miejsce.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Świetnie nadaje się do dekorowania lodów , tortów oraz deserów...
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    super pyszne i pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pewnością pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno swietnie smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam tylko te wiśnie alkoholowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !