Sposób przygotowania

Kapelusze kani płuczemy i moczymy w mleku ok. 20 minut.Odcedzamy.

Obtaczamy w jajku roztrzepanym z solą i pieprzem a następnie w bułce tartej i smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    jadłam i bardzo mi smakowały
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    kiedyś jadłam, ale obecnie przerzuciłam sie na bakłażana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszne, uwielbiam smażone kanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    uwielbiam, ale boję się sama zbierać, ufam tylko tym które znajdzie i zatwierdzi mój tato :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ładne, ale nie lubię tych grzybów

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !