Sposób przygotowania

Na jednej patelni smazymy rybe posolona i obtoczona w mace, a na drugiej na oleju smazymy warzywa startce na tarce, dusimy po przykryciem ok 30 min. Usmazona rybe kladziemy w naczyniu i przykrywamy usmazonymi warzywami, wkladamy do lodowki. Podajemy na zimno.

Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    jakoś nie trafiłam jeszcze na dobrą rybę po grecku więc może ta ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Robię troszeczkę inaczej. Ale każdy ją uwielbia.
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !