Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba po grecku

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety mintaja
marchewka 7
seler 1
pietruszka 3
mąka
cebula biała 2

Przepis i sposób przygotowania na: ryba po grecku

Na jednej patelni smazymy rybe posolona i obtoczona w mace, a na drugiej na oleju smazymy warzywa startce na tarce, dusimy po przykryciem ok 30 min. Usmazona rybe kladziemy w naczyniu i przykrywamy usmazonymi warzywami, wkladamy do lodowki. Podajemy na zimno.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 26.06.2012 23:42
uwielbiam
IlonaAlbertos 27.02.2012 13:36
Robię troszeczkę inaczej. Ale każdy ją uwielbia.
Agnik 22.06.2011 21:39
jakoś nie trafiłam jeszcze na dobrą rybę po grecku więc może ta ;)
jolaxa1 23.01.2011 22:31
mniam
anja3107 10.01.2011 14:39
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak