Sposób przygotowania

Filety kroimy w podluzne paseczki, posypujemy je przyprawa i obtaczamy w sezamie, smazymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    bardzo smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    też taki robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Wygląda apetycznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Podoba mi si? to po??czenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pomys?owe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mniam, rewelacja!;D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !