Sposób przygotowania

Kapustę sparzyć zdjąć liście ,wystudzić.Ryż gotować około15 minut,wystudzić.Pieczarki pokrajać,podsmażyć z cebulą.Dodać do ryżu grzyby, jajka ,sól, pieprz,zieleninę,wymieszać.Nadzienie rozłożyć na liście kapusty,zwinąć,ułożyć w naczyniu skropić wodą,chwilę gotować pod przykryciem.Oddzielnie przygotować sos pomidorowy. Gołąbki podawać polane sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ioo, z pieczarkami :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    gołąbki wegetariańskie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszne tradycyjne gołąbeczki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam gołąbki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Ja też uwielbiam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniusie :]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !