Sposób przygotowania

Marchew, seler, ziemniaki oraz fasolkę podzielić na mniejsze kawałki. Kalafiora podzielić na różyczki podane składniki wrzucić do garnuszka i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania dodać masło lub zupkę ugotować na skrzydełkach. Doprawić do smaku. można zabielić śmietaną.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robiłam bardzo smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    polecam,jest smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !