Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić, wyciąć twarde części, drobno posiekać. cebulę obrać i pokroić w półksiężyce. Czosnek obrać przepuścić przez praskę rozetrzeć z solą. Olej połączyć z kwaskiem cytrynowym i czosnkiem- polać kapustę wymieszać- posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BozenA

    pycha
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajna ta surówka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !