Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w cienkie plasterki. W glebokim garnku rozgrzac maslo, zeszklic cebulke.
Wsypac make i mieszajac, aby nie powstaly kluski, smazyc 2 min. Calosc zalac warzywnym wywarem i gotowac na malym ogniu 20 min.
Ser zetrzec na tartce, bagietke pokroic i zrumienic bez tłuszczu, gorace natrzec czosnkiem, skropic oliwa i posypac serem. Zupe doprawic sola i pieprzem. Przelac do zaroodpornych misecek do kazdej wlozyc grzanki posypane serem. Chwilezapiekac w piekarniku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !