Sposób przygotowania

Bułkę namoczyć, odcisnąć i rozdrobnić. Dodać do mielonego mięsa, wbić jajko, przyprawić i wyrobić. Pieczarki udusić na oleju na miękko. ser żółty pokroić na niewielkie grube kwadraty.
Nabierać mięso na jeden kotlet, rozpłaszczyć, włożyć w środek po kawałku sera i pieczarce, uformować płaski owalny kotlet, tak samo robić z następnymi. Smażyć kotlety po około 10 min z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super wyglądaja te twoje mielone! :D
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zachęcająco się prezentuje!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    muszą być pyszne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    ekstra mielone!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszne; idealne na obiad:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie kotleciki to ja lubię.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne , bardzo smaczne ...ja też czasem tak kombinuję....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !