Sposób przygotowania

W rondelku zagotować mleko z cukrem i margaryną. Gdy lekko przestygnie dodać kakao, mleko w proszku, cukier waniliowy, pokruszone herbatniki i bakalie, dokładnie wymieszać. Na dwa andruty wyłożyć po połowie masy, wyrównać i przykryć andrutami. Obciążyć i odłożyć w chłodne miejsce. Oblać polewą czekoladową i posypać np kokosem lub czekoladową posypką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super
  • 5
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    fajny przepis
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszności
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    kolorowy i smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !