Sposób przygotowania

Mięso gotować około 25 minut od zagotowania w osolonej wodzie, następnie wystudzić i przecisnąć przez maszynkę do mięsa średnie tarki. Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni na łyżce oleju. Wymieszać mięso z cebulą, Ciasto francuskie pociąć w kwadraty i układać farsz, zakleić, układać na papierze do pieczenia, posmarować masłem po wierzchu. Piec w temperaturze 180 stopni około 15-20 minut.

.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Smaczne są paszteciki, ale dla mnie czasochłonne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    polecam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !