Sposób przygotowania

W garnuszku rozpuszczamy masło, wlewamy śmietankę i mieszamy. Do wiórków kokosowych wsypujemy cukier puder, wlewamy masło i rum, a następnie dokładnie mieszamy.Powstałą masę mocno schładzamy i formujemy kulki. Wkładamy na godzinę do lodówki.Rozpuszczamy czekoladę, można dodać trochę wody żeby łatwiej sie rozpuściła. W przestygniętej czekoladzie maczamy kulki kokosowe. Następnie odstawiamy je w chłodne miejsce, aż do zastygnięcia czekolady.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Naprawdę dobre.
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    Jadłam podobne. ALe niestety nie ze swojego pzrepisu. Dzięki Tobie, mam mozliwość zrobienia swoich:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne bounty
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    słodkości :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !