Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 0,5 szklance wody. śmietanę śnieżkę ubić z mlekiem według przepisu, dodać przestudzoną galaretkę. Herbatniki ułożyć w formie wyłożonej folią spożywczą, nałożyć ptasie mleczko i przykryć herbatnikami. Polać polewą czekoladową. Odłożyć na chwilę w chłodne miejsce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    wyszło fajnie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    fajny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ślicznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciasto wygląda bardzo kusząco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !